Kuusenkerkkäsiirappi + kuusenkerkkäkahvi

19,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): vksika Osasto:

Kuvaus

Kuusenkerkkäsiirappi on monikäyttöinen makuelämys, joka tuo metsän raikkaan aromin suoraan keittiöösi. Tämä siirappi on valmistettu tuoreista, hellävaraisesti kerätyistä kuusenkerkistä, jotka tarjoavat luonnollisen makeuden ja hienostuneen, metsäisen maun.
Kuusenkerkkäsiirappi on täydellinen valinta monenlaisiin ruoanlaiton tarpeisiin:

Viimeistele jälkiruoat ripauksella kuusenkerkkäsiirappia, ja anna esimerkiksi pannukakkujen, jäätelön tai juustokakkujen saada uuden, luonnollisen vivahteen. Leivonnassa voit lisätä siirappia taikinoihin ja kuorrutteisiin antaaksesi leivonnaisille uniikin maun ja aromin. Se sopii erityisesti piparkakkuihin, kakkuihin ja leipiin. Kuusenkerkkäsiirappi on myös erinomainen riistaruokien maustamiseen. Sen makeus ja hienovarainen metsäinen maku täydentävät upeasti esimerkiksi hirven tai poron makua.

Tämä kuusenkerkkäsiirappi on valmistettu perinteisin menetelmin, mikä takaa aidon ja puhtaan maun. Nauti suomalaisen metsän aarteista ja tuo luonnon oma maku osaksi ruoanlaittoasi kuusenkerkkäsiirapin avulla!

Kuusenkerkkäkahvi:
Koe pohjoisen metsien raikkaus ja eteläisen auringon lämpö yhdessä kupissa – tutustu ainutlaatuiseen keskipaahtoiseen kuusenkerkkäkahviimme. Tämä suodatinjauhettu kahvi yhdistää kaksi ainutlaatuista maailmaa: brasilialaisen Fazendas Dutra -tilan arvostetun Yellow Bourbon -kahvilajikkeen ja suomalaisen luonnon puhtaan lahjan, kuusenkerkät. Jokainen kahvipapu on huolellisesti valittu ja paahdettu Kirjalan Paahtimon ammattitaidolla Mikkelissä, luoden tasapainoisen ja harmonisen makuelämyksen.

Brasilialainen Yellow Bourbon on tunnettu pehmeästä, miellyttävästä aromistaan ja hienostuneista makean mausteisista vivahteistaan, jotka yhdessä suomalaisen kuusenkerkän raikkaan ja hieman havuiseen makuprofiilin kanssa luovat kiehtovan ja moniulotteisen kahvielämyksen. Keskipaahdon ansiosta kahvi säilyttää sekä Yellow Bourbonin luontaisen makeuden että kuusenkerkkien virkistävän sävyn, tarjoten tasapainoisen ja miellyttävän makukokonaisuuden.

Tämä kahvi ei ole vain juoma, vaan kutsu kokea kahvin ja luonnon ainutlaatuinen liitto. Se tarjoaa mahdollisuuden hetkelliseen pakoon arjesta, vie sinut matkalle läpi suomalaisen metsän raikkauden aina Brasilian aurinkoisiin kahviviljelmiin asti. Olipa kyseessä aamuinen herätys, iltapäivän virkistys hetki tai rentouttava hetki iltaisin, meidän kuusenkerkkäkahvimme tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman makumatkan.

Lisätiedot

Valmistaja

Rahula Ranch