KUUSENKERKKÄJUOMA

Rahula Ranch -kuusenkerkkäjuomissa on pala aitoa Etelä-Savoa, sillä niiden pääraaka-aine saadaan puhtaista etelä-savolaisista metsistä. Jokainen pullo tehdään aitona suomalaisena käsityönä alusta loppuun ja siihen on valittu vain parhaat raaka-aineet.

Kuusenkerkässä on paljon antioksidantteja sekä A- ja C-vitamiineja. Niiden on todistettu auttavan yskään, kurkkukipuun ja olevan hyödyksi esimerkiksi puhujille ja laulajille. Ennen vanhaan kuusenkerkkää käytettiin yskänlääkkeenä siirapin ja uutteen muodossa, tai suoraan puusta syötynä. Lisäksi kuusenkerkästä on löydetty alustavissa tutkimuksissa apua mm. ääreisverenkiertoon, korkeaan verenpaineeseen, kevätväsymykseen ja tulehduksiin (Lähde: Elinvoimaa Puusta Sinikka Piippo (HY professori), 2017).

Kuusenkerkän lisäksi juomissa käytetään luomuinkivääriä, jossa on myös todistettuja terveysvaikutuksia kuten auttavan tulehduksiin, pahoinvointiin, nivel- ja lihaskipuihin, verenpaineeseen sekä parantavan vastustuskykyä. Inkivääriä ei sen sijaan suositella raskaana oleville.

Olkoon kerkkä kanssanne

JÄLLEENMYYJÄT

Otavan Lähipalvelukeskus

Akuntie 4,
50670 Mikkeli

Kahvila Olokorjaamo

Rahulantie 28,
51720 Rahula